a

Nunc a egestas lacus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur zunc egestas lacus. Lorem ipsum dolor sit amet. London

Follow us

© Copyright Qode Interactive

 

Serveis

Cuines exteriors de disseny personalitzades

Les cuines exteriors de disseny fetes a mida són una excel·lent opció per a aquells que busquen una cuina única i personalitzada per al seu jardí.


Aquestes cuines es poden dissenyar per adaptar-se a qualsevol espai i estil, des d’una cuina més tradicional fins a una cuina moderna a l’aire lliure amb totes les comoditats. Les cuines d’exterior de Calma Design fetes a mida inclou tots els materials necessaris per a la seva construcció, així com els accessoris i equips necessaris per al seu ús com una graella una pica. També és possible afegir una illa de treball o algun moble auxiliar per tenir emmagatzematge addicional.

 

Explica’ns la teva idea! Contacta’ns i et fem un pressupost!

Barcacoes exteriors de diseny personalitzades

Les barbacoes de disseny exterior de Calma Design per a jardins són una excel·lent opció per a aquells que volen gaudir d’una barbacoa al jardí de casa oa la terrassa.
Aquestes barbacoes es troben disponibles en una varietat de dissenys ia més són fetes a mida i permeten als usuaris triar el model que més s’adapti al seu estil i necessitats.


Les barbacoes generalment inclouen una base, una graella i una coberta per a la graella per protegir-la del clima i les inclemències del temps. Moltes també inclouen una varietat de característiques addicionals, com ara una zona de cocció lateral per a la graella, una zona de preparació addicional i una taula de treball per ajudar en la preparació d’aliments.


Les barbacoes de disseny exterior per a jardins de Calma Design es poden personalitzar perquè s’adaptin a qualsevol espai i es poden fer a mida per satisfer les necessitats exactes dels usuaris. Contacta’ns i demana el teu pressupost!

Treballs amb ferro

Les estructures de ferro de disseny són una forma excel·lent d’afegir un toc modern i elegant a qualsevol espai interior o exterior. Les estructures de Calma Design es poden utilitzar per afegir un toc de bellesa a la decoració de casa teva o negoci. També es poden fer servir per millorar la funcionalitat d’una àrea i també per proporcionar una base estable i segura per a qualsevol tipus de construcció.

 

Alguns exemples d’estructures de ferro de disseny interiors i exteriors inclouen escales, baranes, portes de ferro, marcs de finestres, estructures de tendals, jardineres, tanques exteriors, campanyes de cuina, estructures per a sostres, estructures per a terrasses i estructures per a cobertes.


Aquestes estructures són molt versàtils i es poden personalitzar per adaptar-se a qualsevol estil i necessitats. Cal destacar que són resistents a la intempèrie, duradores i fàcils de mantenir. A més, són una opció excel·lent per als projectes de construcció especials perquè poden cobrir grans àrees a l’aire lliure, proporcionant una estructura estable i segura per a qualsevol tipus de construcció. Contacta’ns i et fem un pressupost a mida!

Coberts

Les pèrgoles de ferro són una opció excel·lent per complementar un espai exterior, ja que ofereixen un gran nivell de resistència i durabilitat a l’exterior. A més, el disseny a mida permet adaptar-se a qualsevol espai, aportant un toc modern i elegant.

 

Les pèrgoles de Calma Design es poden fer servir per proporcionar ombra i crear un espai íntim en terrasses i jardins. És important destacar que són resistents a la intempèrie i l’oxidació. Contacta’ns i demana el teu pressupost a mida!